idc mimarlık

    2007 yilinda, kurulmus bulunan idc mimarlik Ltd.Sti., Proje tasarim ve çizimi, uygulama ve kontrollük alanlarinda faaliyet göstermektedir.
     
    Simdiye kadar 300 den fazla projeyi basariyla sonlandirmis olan idc mimarlik perakende sektöründe sadece mimari tecrübesiyle degil perakendenin her alaninda yeterli tecrübeye sahip kadrosuyla faaliyet göstermektedir.
     
    idc mimarlik hali hazirda birçok markanin proje koordinasyonunu saglamaktadir.
     
    Büyük magazacilik sektöründe Türkiye'nin önde gelen kuruluslarinin ve dünya markalarinin, prestijli alisveris ve sehir merkezlerinde yer alan magazalari ile dünya çapinda zincir restoranlarin, tasarim ve proje asamasindan baslayarak anahtar teslimine kadar tüm hizmetlerini yüklenmekte ve uygulamaktadir. idc mimarlik Harvey Nichols - H&M – Bebe - G Star – Sephora - Costa Coffee – Longchamp - Michael Kors – Naked - Kurt Geiger - Aldo- Mezzaluna Express- Harvey Nichols Brasserie markalarinin Türkiye'deki ilk magazalarini yerli üreticilerle kisa sürede açmayi basarmis olup Penti markasinin da yurtdisi magaza operasyonunu baslatmistir.
     
    idc mimarlik tarafindan uygulamasi yapilmis olan Harvey Nichols Ankara projesi 'Best International Retail 2011' ödülünü almistir.
     
    idc mimarlik, kaliteden hiçbir zaman taviz vermeden, isveren memnuniyetine odakli hizmetlerinde, yüklendigi isleri, ön görülen bütçe ve süresine uygun olarak tamamlamayi ilke edinmis olup, tamamladigi basarili eserleri ile sektörde ön plana çikmis olmanin hakli gururunu duymaktadir.
     
    Saygilarimizla,